Hozd egyenesbe az életed!

Gabriellacoach

Szilágyiné Cigot Gabriella vagyok, két lánygyermek édesanyja, life coach, holisztikus szemléletű párkapcsolati és családi coach. Abban segíthetek neked, hogy minden felmerülő nehézség ellenére harmonikusabb, boldogabb életet élj, olyat, amilyet valójában szeretnél.

Ehhez persze Te is kellesz, és a szándék, hogy tegyél érte. Én kérdezek, Te válaszolsz. Mert a válaszok, legyenek akármilyen mélyen is, mindig benned vannak. Ahogyan a megoldás kulcsa is a kezedben van, én pedig megmutatom, hogyan tudod használni ezt a kulcsot! 

Legyen a mai az új életed első napja!

Azzal, hogy itt vagy, már meg is tettél egy fontos lépést. Úgy döntöttél, hogy nem elégedsz meg a boldogtalansággal, a beletörődéssel, és elindulsz egy kiegyensúlyozottabb élet felé. Azért, hogy ebben támogassalak, most az első, célkijelölő konzultációra a vendégem vagy! Hívj vagy írj hát rizikó nélkül, és nézzük meg együtt, milyen út vár Rád!

Gabriella Coach logo
Gabriella Coach logo

Coachként speciális kérdésekkel, irányított szituációs gyakorlatokkal támogatlak abban, hogy megtaláld a vágyott életed felé vezető utat.

Rólam mondták…

Gabriella igazán nagy segítséget nyújtott számomra, minden alkalommal önreflexióra bíztat kérdéseivel, bátran felszabadultan beszélhettem vele. Egy percig sem gondoltam, hogy ítélkezne vagy tanácsot adna, kérdéseivel vezetett rá arra, mi lesz az én utam. Megbízható és bármit elmesélhetek neki, tudom, hogy köztünk marad, emellett kitűzött céljaimat is elértük közös erővel, nélküle nem sikerült volna.

Márta

Az első, amit megtanultam Gabitól, hogy a coach nem tanácsadó. A beszélgetések során figyelemmel hallgat végig és a kérdéseivel, megjegyzéseivel, vezetésével felnyitja a szemed, hogy „meglásd a fától az erdőt” illetve hozzásegít a számodra megfelelő megoldáshoz és motivál, hogy tegyél is érte. Képes megnyitni, ráhangolódni az emberre illetve, ami még számomra fontos volt, hogy pontos és rugalmas. Szeretettel ajánlom Gabit!

Marcsi

Gabriella Coach logo

„Gabriella egy nyitott, rendkívül barátságos személyiség, aki saját élettörténete nyomán indult el a coaching útján. Volt igénye a változásra és ereje is a változtatásra. Ezt a szemléletmódot adja át a munkájában, hogy neked is legyen erőd meglépni a mindent megváltoztató első lépést. Élj a coach segítségével, hogy előbbre juthass az életedben!”

Ágnes

A Gabi által nyújtott szolgáltatást, a coachingot bátran ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, megreked az életében, vagy egy kis támogatást vár. Gabi nagy türelemmel és kedvességgel vezet végig az utadon!

Tímea

Jelentkezz az első orientációs beszélgetésre!

Email cím:

fejlesztocoach@gmail.com

Telefon:

06 (30) 223-4651

Facebook:

https://www.facebook.com/gabriellacoach

Copyright © 2023 Szilágyiné Cigot Gabriella e.v. | web by webthinking