BLOG

Merj segítséget kérni!

Merj segítséget kérni!

A speciális igényű gyermeket nevelő édesanyák halmozottan stresszesebb és kimerítőbb hétköznapokat élnek, mint az egészséges gyermekeket nevelők. Az átlagon felüli terhelés bizony előbb vagy utóbb rányomja bélyegét az érintett nő lelki és mentális egészségére.
Merj segítséget kérni!

bővebben
Esküvői előkészület

Esküvői előkészület

Az eljegyzést követően a menyasszonyok alig várják, hogy belevessék magukat az esküvő szervezésébe. A túlfűtött érzelmi állapot, a rengeteg teendő, rohanás egyik boltból a másikba óriási terhet tesz a leendő ara vállára. Muszáj ilyenkor észnél lenni, és két lábbal a földön maradni, máskülönben az amúgy kedves és mosolygós lány észrevétlenül átalakul menyasszony-szörnnyé.

bővebben
Anyai öngondoskodás

Anyai öngondoskodás

Anyaként mindenképpen legyen az életed része az öngondoskodás! Az Anyaság a világ legnehezebb munkája, 0-24 órás szolgálat, állandó készültségi állapotban.
A boldog gyermek boldog és kiegyensúlyozott Anyát kíván magának. Nem szabad, hogy lelkiismeret gyötörjön azért, mert szeretettel, és figyelemmel fordulsz magad felé is.

bővebben

Aktualitásokért és további tartalmakért kövesd facebook oldalaimat.

Rólam mondták…

Gabriella igazán nagy segítséget nyújtott számomra, minden alkalommal önreflexióra bíztat kérdéseivel, bátran felszabadultan beszélhettem vele. Egy percig sem gondoltam, hogy ítélkezne vagy tanácsot adna, kérdéseivel vezetett rá arra, mi lesz az én utam. Megbízható és bármit elmesélhetek neki, tudom, hogy köztünk marad, emellett kitűzött céljaimat is elértük közös erővel, nélküle nem sikerült volna.

Márta

Az első, amit megtanultam Gabitól, hogy a coach nem tanácsadó. A beszélgetések során figyelemmel hallgat végig és a kérdéseivel, megjegyzéseivel, vezetésével felnyitja a szemed, hogy „meglásd a fától az erdőt” illetve hozzásegít a számodra megfelelő megoldáshoz és motivál, hogy tegyél is érte. Képes megnyitni, ráhangolódni az emberre illetve, ami még számomra fontos volt, hogy pontos és rugalmas. Szeretettel ajánlom Gabit!

Marcsi

“Gabriella egy nyitott, rendkívül barátságos személyiség, aki saját élettörténete nyomán indult el a coaching útján. Volt igénye a változásra és ereje is a változtatásra. Ezt a szemléletmódot adja át a munkájában, hogy neked is legyen erőd meglépni a mindent megváltoztató első lépést. Élj a coach segítségével, hogy előbbre juthass az életedben!”

Ágnes

A Gabi által nyújtott szolgáltatást, a coachingot bátran ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, megreked az életében, vagy egy kis támogatást vár. Gabi nagy türelemmel és kedvességgel vezet végig az utadon!

Tímea

Jelentkezz az első orientációs beszélgetésre!

Email cím:

fejlesztocoach@gmail.com

Telefon:

06 (30) 223-4651

Copyright © 2021 Szilágyiné Cigot Gabriella e.v. | web by webthinking