LEGYEN MEGHITT ÉS BÉKÉS A KARÁCSONYOD!

Bár talán korainak tűnhet máris a karácsonyról beszélni, ám azért, hogy a szeretet ünnepére minden a helyére kerülhessen, érdemes időben elkezdeni a felkészülést – egy késői hajrá bizony rengeteg feszültséget szülhet és még a szenteste hangulatára is rá tudja nyomni a bélyegét.

Az év vége – benne a karácsonnyal – a legtöbbünk számára egy csipetnyi nyugalmat jelent, és azt, hogy végre tölthetünk egy kis időt szeretteinkkel. Tedd minőségivé ezt az időt és éld meg Te is kellemes hangulatban, önfeledten, boldogan az ünnepet! Ebben szeretnék segíteni neked néhány ötlettel és jó tanáccsal. Fogadd szeretettel őket!

  1. Ha még nem tetted, akkor írd össze, hogy kik azok, akiket szeretnél megajándékozni, és azt is, hogy mivel! Az is szerepeljen a listán, hogy milyen összeget szánsz egy-egy ajándékra.
  2. Sokan vannak, akik lelki vagy anyagi okokból nem tudják önfeledten élvezni az ünnepi időszakot. Ha teheted, adományozz akár ajándékokat, akár lehetőséged szerinti pénzösszeget egy-egy alapítványnak, jótékonysági szervezetnek!
  3. Összegezd (lehetőleg leírva), hogy mire lesz szükséged karácsonykor (az ajándékokon túl), gondolván a fára, a díszekre, a menüsorhoz szükséges alapanyagokra, és ne az utolsó bolti napon szerezd be az ünnep kellékeit.
  4. Mindenhez kell egy jó terv, így azt is érdemes átgondolni, hogy mikor hívsz vendégeket, és az mivel jár (átrendezni a szobát, gyermekfelügyeletet szervezni a készülődés, főzés idejére, ha éjszakára is maradnak a vendégek, érdemes felmérni az ágyneműket, stb.).
  5. Törekedj a békés konfliktusrendezésre.
  6. A sok finomság közepette ne felejtsd el a testmozgást és a levegőzést!
  7. Pihenj! Az ünnep alatt ne kerüljön elő a laptop, és a céges telefon még véletlenül se szólaljon meg! A könyvelés is várhat.
  8. Éld meg a pillanatot, és most ne a múlton rágódj vagy a jövő miatt szorongj! Ünnepelj!

Szeretettel,

Gabriella Coach

Ha követed a facebook oldalamat, érdekes, értékes tartalmakra lelsz!

További blogbejegyzéseim:

5 tévhit a coachingról

5 tévhit a coachingról

Napjainkban rengeteg tévhit és dezinformáció kel életre a coachinggal kapcsolatban, amelyeket nagy eséllyel olyan személyek kreálnak, akik még soha nem próbálták ki ezt a hatékony önismeretfejlesztő módszert. Íme a...

bővebben
Azok a fránya hétfők!

Azok a fránya hétfők!

Akkor olvasd el az alábbi 4 tippemet azért, hogy energikusabban és zökkenőmentesebben induljon a hét első napja. :)Ha azon szerencsések közé tartozol, akik hétvégén félretehetik a munkát és csakis a lazításra koncentrálhatnak,...

bővebben
Energiavámpírok

Energiavámpírok

Az egyik legveszélyesebb fajta, aki ha nem vagy résen, kijátszva a jóhiszeműséged, átveszi az életed felett az irányítást: megmondja mit csinálhatsz, kivel találkozhatsz, hová mehetsz, érzelmi zsarolással rávesz minden olyan...

bővebben
Email cím:

fejlesztocoach@gmail.com

Telefon:

06 (30) 223-4651

Facebook:

https://www.facebook.com/gabriellacoach

Facebook:

https://www.facebook.com/menyasszonycoaching